Bemutatkozás

25 év a nyomtató és másológép piacon

A Printer Service Kft. 1991-ben alakult magánvállalkozás, amely kifejezetten a vállalatok és intézmények másoló és nyomtatóparkjának üzemeltetésének támogatását tekinti fő céljának. A 4 alapító tag a VIDEOTON nyomtató üzletágában dolgozott gyártási és vevőszolgálati területen, itt szereztük a szerteágazó és magas szintű technológiai ismereteinket. Ez a tudás volt az alap amire felépítettük a 25 év alatt országos tevékenységi körrel, hazai és nemzetközi szakmai körökben elismertséggel rendelkező vállalkozásunkat. Ma már saját tulajdonú székhelyen, saját gépjármű flottával és nagy szerviz gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársakkal nyújtunk segítséget üzleti partnereinknek.

A 90 -es évek elején elsősorban géptermi rendszernyomtatók forgalmazásával és javításával foglalkoztunk. 1996–tól kezdődően bővítettük a tevékenységi körünket irodai és logisztikai területen használatos printerek forgalmazásával és üzemeltetésével. 1996-ban disztribútori szerződést kötöttünk a GENICOM nyomtató gyárral és mi képviseltük a céget a magyar piacon. A GENICOM elsősorban ipari felhasználóknak gyárt nyomtatókat ezek sormátrix, mátrix, lézer és termál technológiával működnek. 1996-ban kezdtük el a KYOCERA lézernyomtatók és digitális másológépek forgalmazását. Az utóbbi években ez az üzletágunk fejlődött legjobban. Ma már az új ügyfeleink 80%-a ebből a termékcsoportból kér terméket, vagy szolgáltatást. A németországi lézernyomtató piac vállalati kategóriájában 2009-ben a KYOCERA átvette a vezető pozíciót. Véleményünk szerint a gazdaságosan üzemeltethető KYOCERA lézernyomtatók előtt a magyarországi piacon is hatalmas lehetőség áll, mivel az összesített fenntartási költségek tekintetében nincs versenytársa.

Partnereink száma évről-évre folyamatosan nőtt. Nagy előrelépést jelentett amikor a Hewlett Packard Magyarország Kft. szerződést kötött velünk a KSH igazgatóságainál lévő Dataproducts nyomtatók Full Service rendszerű üzemeltetésére. Ez a kapcsolat késöbb tovább bővült az APEH igazgatóságainál lévő KYOCERA, DEC, HP, EPSON és PRINTRONIX printerek üzemeltetési támogatásával. Legnagyobb most futó országos projektünk az EURONICS áruházak nyomtatási-másolási feladatainak biztosítása, melyet KYOCERA multifunkciós nyomtatókkal végzünk. Helyi tevékenységi körrel bíró, partnereink közül kiemeljük az alábbiakat: IKEA áruházak, AUCHAN áruházak, SOTE, SOLE MiZo Zrt., Alföldi Tej Kft., Agility Kft., Benteler Kft., LEAR Kft., Wescast Hungary Zrt., Veritas Kft., Vincotech Kft., Hammerstein Bt., MASPED csoport, Székesfehérvár MJV Önkormányzata, Dunapack Zrt. stb. Cégünk a Getronics Magyarország Kft. alvállalkozójaként végzi a Magyar Agrárkamara 202 kistérségi településen lévő tanácsadói hálózatának nyomtatás-másolás üzemeltetési szolgáltatását.

A 2010-es év legnagyobb eredménye a COOP Hungary Zrt.-vel kötött, 3 éves nyomtató szállítási és üzemeltetési keretszerződés. A várhatóan több mint 1000 db KYOCERA nyomtató szállítása további lendületet fog adni cégünk fejlődésének.

Az eddigi ismertetőből látható, hogy sokféle márkával és géptípussal foglalkozunk, ez köszönhető a piac rendkívül változatos igényeinek ill. mi is igyekeztünk minden időben az adott kornak megfelelő legkorszerűbb és az adott helyzetnek megfelelő legoptimálisabb géptípusokat és szolgáltatásokat kínálni. Az utóbbi időben a szolgáltatás üzletágunk fejlődött erőteljesebben. A kezdeti egyszerű javítás karbantartás tevékenységtől ma már eljutottunk a komplex Full Service ill. az Outsourcing megoldásokig. A piacon nem kizárólag termékek és szolgáltatások, hanem szervezeti kultúrák is versengnek egymással. Cégen belül kialakítottunk egy saját vállalatirányítási rendszert, melynek alapja a minden tevékenységet rögzítő, személyhez kötődő dokumentáció. Ez alapján minden partnerük számára naprakész eszköz nyilvántartási és rendelkezésre állási idő kimutatást tudunk nyújtani. Egy vállalkozás legnagyobb értéke a felhasználói körében kialakult bizalom, ezért sokat kell dolgozni, újra és újra bizonyítani rátermettségünket. Mi ezt fogjuk tenni!

Kérje ingyenes felmérésünket!

Növelje kapacitását az üzemeltetési szakterületek kiszervezésével! Amikor a kritikus pillanatokban cserbenhagy a nyomtató vagy az informatikai rendszer, akkor érdemes elgondolkozni a minőségi váltáson. Nyomtatóbérlési és IT üzemeltetési szolgáltatásunkkal garantált időkeretben és minőségben készülnek el feladatai.