Informatikai hálózatok

Strukturált hálózatépítés

A Printer Service Kft. egy 15 éves szakmai tapasztalatra építve, 2006-ban új divíziót nyitott informatikai palettáján, a strukturált hálózatépítést. Az informatika terjedése óriási méreteket öltött az elmúlt évtizedekben és napjainkban már a legkisebb cégek működéséhez is elengedhetetlen a strukturált hálózat megléte. Egy megfelelően kiépített strukturált hálózat hosszú távra biztosítja a gyors, megbízható adatátviteli lehetőséget, ami szükséges feltétele a hatékony munkavégzésnek. A strukturált hálózatok szabványos elemekből épülnek fel, ami lehetővé teszi a végpontok többcélú felhasználását, áthelyezhetőségét, bővíthetőségét.

 

Cégünk olyan eszköz és műszerparkkal rendelkezik, melynek segítségével bármely TP (twisted pair – csavart érpáras réz) és optikai hálózat kiépítésére és minősítésére képes. Jelenleg 15 állandó munkatárs áll rendelkezésre a feladatok elvégzésére, de ez a létszám a munkák függvényében rugalmasan bővíthető, mellyel biztosítani tudjuk a nagyobb megrendelések színvonalas kivitelezését. Hálózati mérnökeink az évek során elvégezték a világ vezető gyártóinak rendszereivel kapcsolatos tanfolyamokat, folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, melynek köszönhetően jogosultságokat szereztek a különböző rendszerek tervezésére, telepítésére. A gyártói támogatásoknak köszönhetően, hosszú távú jótállást tudunk biztosítani ügyfeleinknek. A legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk a legkülönbözőbb környezetekben, legyen szó irodai, ipari, vagy akár műemlék épületekről.

Kérje ingyenes felmérésünket!

Növelje kapacitását az üzemeltetési szakterületek kiszervezésével! Amikor a kritikus pillanatokban cserbenhagy a nyomtató vagy az informatikai rendszer, akkor érdemes elgondolkozni a minőségi váltáson. Nyomtatóbérlési és IT üzemeltetési szolgáltatásunkkal garantált időkeretben és minőségben készülnek el feladatai.