Szervizcentrum

Gyors segítség a bajban

Cégünk emeltszintű nyomtató és másológép bérleti és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt a vállalati és intézményi ügyfélkör számára. Ez a tevékenység megköveteli a kor színvonalának megfelelő feltételrendszer biztosítását, humán és technikai értelemben egyaránt. Kollégáink folyamatos továbbképzésben részesülnek. Ennek egyik eleme a KYOCERA gyári képviseletét ellátó Global-Union Kft. által üzemeltetett PPM technikus továbbképző rendszer, amelyben gyémánt fokozatot értünk el.

Partnereink rendkívül magas igényeket támasztanak az üzembiztonság tekintetében. Ennek az igénynek a teljesítése alapvetően az alkalmazott berendezések kiválasztásánál dől el. Ezzel együtt meghibásodás mégis előfordulhat,  amit csak rövid megjelenési idővel lehet kezelni. Kollégáink korszerű és  üzembiztos gépkocsikkal közlekednek. Ez fontos a megjelenési idő szempontjából és a technikusok szellemi fáradtságának megelőzése szempontjából is.

Ügyfeleink irodatechniakai üzembiztonságát csak tartalék gépek biztosításával lehet kiszolgálni. Raktárainkban és javítóbázisunkon minden általunk üzemeltetett eszközből biztosítunk nagyszámú tartalékot. Így a gyártói alkatrész ellátói rendszertől függetlenül tudjuk garantálni a folyamatos üzembiztonságot.

Szerződéses feladatok mellet vállalunk eseti nyomtató és másológép javítást is.

Budapesten és Székesfehérváron két szervizbázissal rendelkezünk 

Kérje ingyenes felmérésünket!

Növelje kapacitását az üzemeltetési szakterületek kiszervezésével! Amikor a kritikus pillanatokban cserbenhagy a nyomtató vagy az informatikai rendszer, akkor érdemes elgondolkozni a minőségi váltáson. Nyomtatóbérlési és IT üzemeltetési szolgáltatásunkkal garantált időkeretben és minőségben készülnek el feladatai.